Piro forum
http://forum.piroraj.org/

Kako so vas prvič zalotili?
http://forum.piroraj.org/viewtopic.php?f=11&t=3728
Stran 1 od 1

Avtor:  Pentan [ Če jun 27, 2013 7:39 pm ]
Naslov prispevka:  Kako so vas prvič zalotili?

No, da se spravimo še v kakšno debato. Verjetno ste se že vsi ukvarjali z pirotehniko od mladih let. Pa se vam je vendar nekje prvič zalomilo, ko ste želeli nekaj ušpičiti in so vas zalotili. Kakšna je vaša zgodba?

Moja gre takole. Ko sem bil še v osnovni šoli (mislim, da kak peti ali šesti razred), sem našel neko trgovino, kjer so prodajali raketne mororje za modelne rakete. Sem si jih kupil nekaj in jih razmontiral, da sem prišel do smodnika. Nato sem smodnik zdrobil v prah oz. granule in ga nasul v nek debel papirnati tulec. Zadevo sem na obeh koncih močno zamašil in na strani vstavil svojo doma narejeto vžigalno vrvico. Uporabil sem svoj recept za tisto vžigalno, ki počasi tli do 10 minut preden vžge smodnik. Kasneje sem šel ven na sprehod. Par hiš in blokov stran od naše hiše navhrib sem zadevo nastavil v grmovje nekje blizu vrta neke hiše. Lepo počepnem in se skrijem ter zadevo prižgem, da me nihče ne vidi. Nato lepo počasi odidem nazaj domov, kot da se nič ni zgodilo. Nato doma zunaj pred vhodnimi vrati poslušam in res čez nekaj minut se sliši močan pok iz smeri, kjer sem nastavil svojo mojstrovino. Vstopim v svoje stanovanje in grem gledat televizijo za kako uro ali dve, da se stvari zunaj umirijo... saj valda nisem bil jaz kriv da je počilo, ker sem bil ob tistem trenutku doma. :twisted:

Čez dve uri pa se le odpravim nazaj pregledati kaj se je zgodilo. In res, pridem do grmovja, grem lepo mimo, hodim normalno ter gledam, če se kaj pozna. Takrat pa je na tistem vrtu bila ena stara ženska. In ko me zagleda, je na vso moč začela težiti kaj strelam pri njeni hiši in da moje starše pozna, pa da me bo zatožila, itd. Skratka kasneje so starši res zvedli kaj sem počel. Moj načrt je sicer bil vredu izveden, saj sem bil ob času poka doma. Torej teoretično nisem bil jaz. Vendar pa nisem pričakoval, da se bo našla neka stara histerična baba, ki bo čez *dve* uri po poku težila in ztožila prvega mulca, ki ga zagleda. Verjetno, če bi takrat se našel kakšen drugi mulc, ki bi šel mimo, bi bil verjetno kriv on. Kriv sem bil pa jaz. No saj je v bistvu našla pravega, ampak to čisto po naklučju. MARŠ!!!!!

Avtor:  unwanted [ Če jun 27, 2013 9:57 pm ]
Naslov prispevka:  Re: Kako so vas prvič zalotili?

no, jst sm pa pred 3leti prvič kupil kemikalije od ***-ja in sem naredu eno 10g FP petardo v neki platični posodici, pa do šel na vrt prižgat, takrat so bli usi doma, in sm mislu da bo čist malo počilo, pa je užgalo tako močno, da se je slišalo čez praktićčno celo vas, in so vsi najbljizji sosedi prileteli ven ćisto histerični in prišli težit h moji babici kaj huiča sem počel da je tak močno urezal, ata je skor srčni zastoj fasu (ne dobesedno) in od takrat naprej jih močno skrbi zame. 8)

Stran 1 od 1 Časovni pas: UTC + 1 ura
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/